Elegantní zvuk – Mikrověž Philips MCM277

TV, foto, audio-video

Může se zdát, že v době osobních počítačů v každé rodině už CD přehrávače v jakékoliv formě nefrčí, ale není tomu tak. Ono se ani pouštění hudebních CD v osobních počítačích nedoporučuje z důvodů zbytečně vysoké spotřeby energie. Co se týče přijímání rozhlasových stanic, i to lze v počítačích řešit zakoupením TV karty, jenže investice je to kolikrát větší, že koupě samotného audio systému. Proč zrovna mikrověž Phillips MCM277?

Audiosystémy se vyrábějí v nejrůznějších designových provedení a my vám dnes nabízíme jeden, podle nás, velmi povedený. Mikrověž Philips MCM277 je moderně řešený audiosystém, na kterém si přehrávání CD a nejen jich určitě užijete.

Vzdáleně připomíná mikrosystém Philips MCM277 obrazovou reprodukci. Kromě zrakového zážitku vám však tato mašinka dopřeje i odpovídající zvukový zážitek. K dispozici budete mít zvukový výkon 2 x 5 W RMS / 2 x 10 W / s maximálním hudebním výkonem PMPO 400 W.

Kromě CD a CD-RW přehrajete také bez problémů formáty MP3 či WMA, které můžete klidně nechat na své flashce či jiného USB zařízení. Samozřejmostí je také schopnost přehrát MP3/WMA disků.

Philips MCM277 vám nabízí optimalizované nastavení pro různé styly hudby, tzv. Digital Sound Control a také funkci Dynamic Bass Boost pro hluboké a dramatické basy. Digitální tuner se chlubí 40 předvolbami, které můžete zapnit vašimi oblíbenými rozhlasovými stanicemi. K dispozici je rovněž užitečný budík a časovač vypnutí. Nechybí ani moderní způsob označování MP3 skladeb – ID3 tag.

CD je umístěno vertikálně, což je velmi praktické a elegantní. Naprogramovat si přehrávání můžete dle své libosti; náhodně si pustit libovolné tracky z CD, přesně si stanovit pořadí či libovolně opakovat jakýkoliv vámi nastavený program.

K Mikrověži Philips MCM277 si můžete připojit přes linkový konektor jakékoliv přenosné zařízení. K dispozici je rovněž vstup pro sluchátka přes klasický 3,5mm port.

Modelová řada MCM mikrosystémů Philips nabízí několik designových variant, ze kterých je radost vybírat. Koukněte se na naší nabídku a nechte se zlákat!

Jak vybrat ten nejlepší audiosystém?

Domácí audiosystém je skvělým způsobem, jak si užít filmy, hudbu a další zábavu. Při výběru domácího audiosystému je však třeba vzít v úvahu několik faktorů. A to ať už jde o audiosystém Phillips nebo třeba JVC.

Typ systému

Existují dva hlavní typy domácích audiosystémů:

  • Systémy s reproduktory – Tyto systémy se skládají z jednoho nebo více reproduktorů, které vytvářejí zvuk.
  • Systémy s soundbarem – Soundbary jsou dlouhé, tenké reproduktory, které se instalují pod televizor.

Počet kanálů

Počet kanálů určuje, kolik různých zvuků může systém reprodukovat. Systémy s 2 kanály reprodukují pouze stereozvuk, zatímco systémy s více kanály reprodukují prostorový zvuk.

Výkon

Výkon určuje, jak hlasitě může systém hrát. Pokud chcete systém, který bude hrát hlasitě, budete potřebovat systém s vysokým výkonem.

Rozpočet

Domácí audiosystémy se pohybují v cenách od několika tisíc korun až po několik desítek tisíc korun. Vyberte si systém, který vyhovuje vašemu rozpočtu.

Další faktory

Při výběru domácího audiosystému je třeba zvážit také další faktory, jako je:

  • Kompatibilita – Zkontrolujte, zda je systém kompatibilní s vašimi zařízeními, jako je televizor, Blu-ray přehrávač nebo herní konzole.
  • Funkce – Některé systémy nabízejí další funkce, jako je Bluetooth, Wi-Fi nebo podpora různých zvukových formátů.
  • Design – Vyberte si systém, který se vám líbí a který bude ladit s vaším interiérem.

Při výběru domácího audiosystému je důležité zvážit své potřeby a rozpočet. Pokud si vyberete systém, který vyhovuje vašim požadavkům, můžete si užít skvělý zážitek z poslechu hudby, sledování filmů a dalších aktivit. Kdo chce mít hudbu stále u sebe, může vyzkoušet inovativní MP3 přehrávač Sony.

© 2024 Nakupka.cz | Nakódoval Leoš Lang