NEJMENŠÍ PLNOAUTOMAT NA SVĚTĚ Espresso Krups EA8010PE

Novinky

Šířka 24 cm, výška 36 cm a hloubka 33 cm. To je malý, velký a plně automatický Espresso Krups EA8010PE, který vnese do vašeho rána kvalitu a exkluzivitu. Máte v práci ty strašlivé automaty na kávu v kelímku? Nebo máte k dispozici sypkou kávu a rychlovarnou konvici? Z těchto kombinací kouká leda bolest žaludku a špatná nálada. Espresso Krups EA8010PE vás uchvátí svou jemnou elegancí a co víc, na svou velikost je nesmírně šikovný. Pojem ranní káva dostane jiný význam a na kávu z automatu velice rychle a rádi zapomenete.

Espresso nebo lungo, ristretto, cappuccino? Toto plně automatické Espresso je vytvořeno tak, aby vám umožnilo vychutnat si správně připravenou kávu doma, v kteroukoliv denní dobu. Díky Espresso Krups EA8010PE provoní vaší domácnost to pravé maximální kávové aroma, lahodný nápoj završí nádhernou hustou a zlatavou pěnou, pochazející z přírodního oleje získaného z kávových zrn. Espresso Krups pracuje výhradně se zrnkovou kávou, čerstvě pomletou těsně před vylouhováním. Takové cappuccinko se bez pěny neobejde, a co potom latté…..mnoho kaváren vás odbyde špatnou pěnou…. není nic snažšího, než si ji našlehat pomocí trysky čerstvou a krásně hustou sami.

S nastavením své oblíbené kávy si můžete pohrát. Kávovar má 3 stupně mletí, 3 stupně nastavení teploty a 4 nastavení tvrdosti vody! O nic se nemusíte starat. Stačí, když si vyberete hustotu připravované kávy a teplotu vody, zapnete a o všechno ostatní se kávovar postará sám. Kávu umele, upěchuje a zbytek vysype do sběrné misky. Díky své velmi snadné manipulaci, viditelnosti všech zásobníků, stejně jako automatickým programům čištění a odstaňování vodního kamene, vám přístroj Espresso Krups EA8010PE poskytne značný uživatelský komfort.

Několik typů pro ještě lepší espresso:

  • káva espresso se neservíruje v tradičních šálcích na kávu, ale spíše v malých porcelánových hrníčcích

  • chcete-li získat espresso správné teploty s velmi kompaktní pěnou, je dobré šálky řádně předehřát na plošince

  • je dobré zkontrolovat zda je voda čerstvě napuštěna z kohoutku, neměla by být stojatá v důsledku delšího styku se vzduchem, pak není cítit chlorem a je relativně studená

  • před prvním použitím je dobré zjistit stupeň tvrdosti vaší vody a tomu přizpůsobit nastavení přístroje (tvrdost můžete zjistit pomocí tyčinky dodané spolu s přístrojem)

  • optimální tlak 15 barů

  • espresso se nepřipravuje z chlórované vody, protože chlór negativně ovlivňuje chuť kávy

© 2022 Nakupka.cz | Nakódoval Leoš Lang