RECEPT – VEPŘOVÝ ŘÍZEK S TONKATSU A NEBO S JAPONSKÝM KARI Susi.cz

Novinky

1.Vepřový řízek obalíme v trojobalu a osmažíme. Na uvařenou rýži nakrájíme řízek o velikosti jednoho soust, posypeme jarní cibulkou, zalijeme jedním syrovým vajíčkem. Rýže i řízek musí být hodně horké, aby se vajíčko na horkém jídle srazilo. Na závěr pokapeme omáčkou Tonkatsu a podáváme.

2. Vepřový řízek obalíme v trojobalu a osmažíme. Na uvařenou rýři nakrájíme řízek a zalijeme omáčkou uvařenou z kari pasty. Takto připravenou omáčku se zeleninou zalijeme řízek s připravenou rýží.

Kari pasta se připraví: zeleninu (mrkev, cibule, hrášek, paprika) se vaří ve vodě doměkka. Když je vše měkké, přidáme hrneček mléka s medem a nastrouhaným jablkem a nakonec celý balíček zahuštěného japonského kari. Vyrábí se ve třech chuťových podobách – sladké, středně pálivé a pálivé (na našem obchodě máme na výběr pouze jemné a středně pálivé.

 

Tags: novinky

© 2022 Nakupka.cz | Nakódoval Leoš Lang