Stále používáte na smažení mražených pokrmů či jiných dobrůtek pánvičku s rozehřátým olejem? Zapomeňte na stálé kontrolování a obracení pokrmů v pánvičce, pořiďte si lepšího pomocníka, fritézu Fagor F-603.
Již neztrácejte čas se smažením hranolek či jiných dobrých smažených jídel na pánvičce a pořiďte si fritézu Fagor F-603. Nejenže musíte stát u pánvičky a obracet pokrm, aby se osmahl ze všech stran, ale také si moc nepochutnáte kvůli oleji, který se nasákne do smaženého pokrmu.
Princip je v tom, že v pánvičce se vytvoří určitá teplota vhodná na smažení, po vložení mraženého výrobku olej rychle schladne a tak se do jídla nasákne olej. Kdežto ve fritéze Fagor F-603 je více oleje, který zchladne minimálně, pokrm se tak dozlatova osmaží a olej se nestihne nasáknout do pokrmu.
Další výhodou je využití oleje, při nalití oleje na pánvičku se po použití vyleje do odpadu, ale ve fritéze Fagor F-603 je více oleje a tak nemusíte stále čistit fritézu, ale vyčístíte jí až po opakovaném použití, spotřeba oleje je tak menší či srovnatelnější. Smažení jako takové trvá rychleji ve fritéze nežli na pánvičce.
Již vám nemusím říkat více kladů. Tato fritéza Fagor F-603 je určitě vhodná i pro větší rodiny, má objem 3 litry a pro lepší čištění je nádoba na olej vyjímatelná. Termostat u této fritézy Fagor F-603 je nastavitelný od 160 do 190 stupňů Celsia. Má funkci na rozmrazování a díky digitálnímu časovači poznáte, za kdy máte jídlo přijít zkontrolovat.