Snadno, rychle, ale hlavně levně – Sendvičovač 3v1 Tefal SW 602033

Spotřebiče

Problémy s ranním vstáváním jsou pryč. Víte proč? Ne? Nic vás nenapadá? Odteď se totiž budete na každé ráno těšit a nebudete moct dospat. Že to není možné? Věřte, že až ochutnáte to, co si můžete snadno a rychle vytvořit v sedvičovači Tefal, změníte názor.

Sendvičovač Tefal SW602033 je navržen tak, aby vám co nejvíce usnadnil práci. Je vyroben z nerezové oceli, je navržen tak, aby šel snadno omývat, nikdy se nespálíte, neboť držadlo bude vždy studené, lze jej snadno skladovat a nikde vám nebude čouhat šňůra, protože tento sedvičovač je vybaven prostorem pro její ukládání. Samozřejmostí jsou i světelné kontrolky pro snadnější přehled o průběhu přípravy. A to jsou jen ty viditelné výhody.

Tento produkt společnosti Tefal zvládne to, na co byste obvykle potřebovali ne 1, ne 2, ale rovnou 3 spotřebiče – a to sendvičovač, vaflovač, gril. Toto provedení 3v1 určitě ocení každý už kvůli malým nárokům na prostor, ale také, což je hlavní, potěší příjemná cena. Ale vraťme se k funkcím – při koupi tohoto produktu obdržíte 3 výměnné kvalitní nepřilnavé plochy, které zastanou funkci sendvičovače, grilu a vaflovače. Výrobek je navíc zhotoven v příjemné nerezové barvě, čili nezkazí celkový dojem z Vaši kuchyně. 

Závěrem snad jen – pokud hledáte spotřebič, u kterého platí že za málo peněz hodně zábavy, neváhejte a pořiďte si sendvičovač Tefal SW602033. Pokud dále hledáte spotřebiče pro vybavení celé kuchyně, určitě navštivte oddělení Bílá technika.

Zajímavosti o sendvičovačích

Sendvičovače jsou jedním z nejoblíbenějších kuchyňských spotřebičů, které si mnoho lidí pořizuje do svých domácností. Tyto malé přístroje jsou skvělé pro rychlé a chutné přípravy sendvičů nebo smažených jídel. Přinášíme vám několik zajímavostí o sendvičovačích, které byste možná neznali.

  • Historie sendvičovačů sahá až do 19. století. První sendvičovač s podobným principem jako dnešní byl vyroben v roce 1921 v USA. Přístroj byl nazýván Toastwich.
  • V Česku je sendvičovač také známý pod názvem toustovač nebo topinkovač. V angličtině se můžete setkat s názvem „sandwich maker“ nebo „panini press“.
  • Sendvičovače se často vyrábí ve dvou verzích – s hladkými nebo žebrovanými plochami. Hladké plochy jsou ideální pro klasické sendviče, zatímco žebrované plochy vytvářejí typické grilovací pruhy na jídle.
  • Mnoho sendvičovačů také obsahuje výměnné desky, díky kterým je možné připravit nejen sendviče, ale i wafle, panini, omelety, palačinky či hranolky.
  • Moderní sendvičovače disponují také funkcí regulace teploty, což je užitečné pro různé typy jídel. Můžete si tak přizpůsobit teplotu tak, aby se jídlo peklo přesně podle vašich preferencí.
  • Sendvičovače jsou skvělé nejen pro přípravu sendvičů, ale také pro zahřátí zbytků jídla. Stačí umístit jídlo mezi chleby a nechat ho zahřát a rozpéct se.
  • Sendvičovače jsou oblíbené nejen mezi domácími kuchaři, ale také mezi restauracemi a kavárnami. Jsou tak ideální volbou pro rychlé občerstvení.
  • Při čištění sendvičovače je důležité dodržovat bezpečnostní pokyny výrobce. Většina sendvičovačů má odnímatelné a anti-přilnavé desky, které lze snadno vyčistit.
  • Sendvičovače jsou dnes k dostání v mnoha různých designech a barvách, aby odpovídaly vaší kuchyni nebo osobnímu stylu.
  • Při používání sendvičovače je důležité dodržovat bezpečnostní opatření. Vždy si přečtěte návod k obsluze a dbávejte na to, abyste neumístili přístroj na hořlavý povrch a vždy stáhněte zástrčku z elektrické zásuvky po použití.

Sendvičovače jsou skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni a nabízejí rychlé a chutné možnosti přípravy jídel. S jejich pomocí můžete jednoduše a rychle vytvořit různé druhy sendvičů a dalších pokrmů. Ať už preferujete klasické sendviče, grilovaná panini či sladké wafle, sendvičovač vám poskytne rychlé a lahodné výsledky. Takže neváhejte a pořiďte si tento praktický spotřebič do své kuchyně a začněte objevovat všechny možnosti, které vám nabízí.

© 2024 Nakupka.cz | Nakódoval Leoš Lang