Začíná být pěkné počasí a určitě se už těšíte až pojedete na chatu si odpočinout, opečete si vepřové maso a konečně si po zimě upravit svou zahrádku. Na nic nečekejte a objednejte lávový gril co nejdříve, ať vám ho nevyprodají a hurá na chatu.
Grilování s Lávovým grilem Campingaz Expert 2 Super na lávovém kameni je velice snadné a můžete na něm grilovat téměř vše. Lávový kámen je přírodní materiál, který rychle absorbuje teplo. Lávové kameny je nutné rovnoměrně rozmístit na spodní rošt nad plynový hořák, který se zapálí piezozapalováním, necháte kameny nahřívat na maximální výkon po dobu deseti až patnácti minut.
Jakmile jsou kameny připraveny ke grilování, začněte pokládat různé druhy masa i zeleniny na kameny.
Základem přípravy pokrmu na lávovém kameni u Campingaz Expert 2 Super je rychlé a prudké opečení povrchu jídla, aby se vytvořila chutná kůrčička, která uzavře v mase šťávu. Chcete-li si více pochutnat na svém pokrmu, je lepší nejprve maso nechat marinovat, maso je za kratší čas ugrilované.
Pokud chcete grilovat méně porcí, tak je u grilu Campinzag Expert 2 Super možné nezávislé grilování na polovině nebo na celé ploše roštu. U grilu je také možné regulovat teplotu a na své pokrmy uvidíte přes okénko ve víku, nestane se vám tak že byste mohli pokrm spálit.
Na odkládání různých pomůcek určitě využijete dva dřevěné sklopné postranní stolky. Abyste se nemuseli dívat na nevzhlednou plynovou bombu, ke grilu je dodávaná textilní zástěna.
Prostě vše co potřebujete je už u grilu součástí, stačí nakoupit maso, plynovou bombu a můžete začít grilovat. A jestli vás tento gril ještě stále nepřesvědčil, podívejte se na 3D animaci, kde se podrobně můžete podívat na detaily grilu Campingaz Expert 2 Super.