Zahradní doplňky, které zkrášlí místo pro relax

Novinky

Zahrada není jen místem pro pěstování rostlin a zeleniny. Je to také váš osobní koutek pro chvilku klidu a relaxaci. Abyste si mohli vytvořit pohodlné a tulné místo pro odpočinek, podívejte se na několik tipů na zahradní doplňky, které zkrášlí vaše venkovní prostředí a dodají mu šmrnc.

Odpočiňte se na zahradní sedací soupravě

Na zahradě nemusíte pouze pracovat nebo něco pěstovat, ale měli byste si na ní vytvořit i místo, kde si můžete užívat čerstvý vzduch a přírodu. Zároveň si na tomto místě můžete dát váš oblíbený nápoj, číst si knihu nebo poslouchat hudbu / podcast ve sluchátkách a u toho odpočívat.

Zahradní sedací soupravu můžete vybírat i na e-shopu Möbelix. Tento doplněk by měl být nejlépe z odolného materiálu, aby vám dlouho sloužil a odolával povětrnostním podmínkám. Zahradní sedací soupravu si na tomto e-shopu můžete koupit i levněji. Stačí, když využijete Möbelix slevový kód.

Schovejte se před slunečními paprsky pod slunečník

Každý člověk by měl vědět, že pokud jde ven, je potřeba se chránit před sluncem. Kromě krému s UV faktorem vám s tímto pomůže i slunečník poskytující stín. Slunečník tedy může sloužit jako ochrana před sluncem a také jako dekorace. Velký výběr slunečníků mají na e-shopu Baumax, kde při nákupu můžete ušetřit. Stačí v nákupním košíku uplatnit Baumax slevový kód.

Doplňky pro péči o zahradu

Abyste se na vaší zahradě mohli cítit pohodlně, budete se o ni muset alespoň trochu starat. S tím vám pomůže hlavně sekačka, nůžky na živý plot nebo fukar na listí.

Všechny tyto nástroje si můžete vybírat na e-shopu Kärcher. Nakupujte v tomto obchodě levněji a využívejte při každé objednávce slevový kód nebo kupon. Díky tomu získáte Kärcher slevu na celý nákup.

Sedací vaky a různobarevné polštáře

Jestliže si nechcete pořizovat zahradní sedací soupravu a raději byste něco jednoduššího, podívejte se po sedacích vacích nebo po větších polštářích. Díky těmto doplňkům oživíte vaše místo pro relax. Navíc jsou tyto doplňky velmi pohodlné a lze s nimi vnést do zahrady živost a barvy.

Pergola či altán vám dá nové možnosti

Ti, kteří si na zahradě postavili altánek, moc dobře vědí, že díky tomu mohou trávit na čerstvém vzduchu mnohem více času. Navíc se jedná o designový prvek, který zkrášlí každou zahradu. Pergoly a altány poskytují nejen stín, ale také vytvářejí příjemný prostor pro odpočinek. Můžete je ozdobit rostlinami nebo světelnými dekoracemi.

Sochy, fontány a umělecká díla ozdobí každou zahradu

Zvuk tekoucí vody navodí relaxační atmosféru. Zvažte přidání malé fontány, kamene s vodotrysky nebo dokonce malé jezírko. Kombinace vody a přírodních prvků je skvělým způsobem, jak vytvořit zenovou oázu.

Do zahrady lze přidat také sochy, větší kameny a další dekorační prvky. Tím nejmenším, ale nejčastějším doplňkem všech zahrad jsou květináče, v nichž můžete pěstovat rostliny.

Pomocí těchto zahradních doplňků můžete snadno vytvořit venkovní prostředí, které nejen zkrášlí vaše místo pro relaxaci, ale také poskytne maximální pohodlí a harmonii s přírodou. Nechte se inspirovat a vytvořte si svůj vlastní ráj na zemi.

Zdroj foto: Pixabay

© 2024 Nakupka.cz | Nakódoval Leoš Lang