Půjčka do 10 000 Kč – ihned, bez doložení příjmu

Půjčky

Půjčka 10 000 Kč ihned na účet je rychlé řešení pro každého. Jde o nenáročnou půjčku na cokoliv, kterou může člověk využít naprosto dle své libosti a nemusí nikomu nic dokládat.

Půjčka 10 000 Kč ihned na účet je klasickou nebankovní půjčkou, stejně jako půjčka na směnku a půjčka bez příjmu. Vyznačuje se rychlostí a minimálními požadavky na žadatele.

Díky tomu, že jde o půjčku relativně malé částky, je možné získat půjčku i bez nutnosti podepisovat jakékoliv dokumenty a řešit nějaké smlouvy. To je zcela zásadní.

Půjčku lze uzavřít jenom s pomocí internetu a mobilního telefonu. Žádné papírování, žádné složité domlouvání a žádné další administrativní úkony. Jednoduše stačí požádat pomocí online formuláře a je po starostech.

Půjčit si jen zodpovědně

Vzít si půjčku není snadné rozhodnutí a může ovlivnit žadatelovu budoucnost. Co by měl žadatel vzít v potaz a čeho se vyvarovat?

  • mít přehled o svých financích
  • neriskovat, průběžně si vytvářet finanční rezervu
  • zvážit smysl a účel půjčky
  • dostatečně se informovat
  • zvažovat pečlivě, od koho si půjčit
  • spočítat si cenu úvěru
  • být zodpovědný a čestný
  • pečlivě pročíst smlouvu, nepodepisovat při nějakých nejasnostech
  • přistupovat obezřetně k půjčce
  • problémy řešit hned

Žadatel by měl mít svůj rodinný rozpočet pod kontrolou a průběžně sledovat své příjmy a výdaje. Pokud je to možné, tak je dobré si vytvářet finanční rezervy pro případ, že by nastaly nečekané situace.

Jestli si zájemce o půjčku spočítá, kolik je schopen splácet a kolik dát do rezervy, měl by následně zvážit, zda půjčku opravdu potřebuje a co si za půjčené peníze chce pořídit.

Nebezpečné je mít více úvěrů najednou. Pokud to jde, tak je nejlepší si jednotlivé banky a prověřené nebankovní společnosti porovnat ve srovnávači na internetu, kde zájemci o půjčku vyjedou výsledky o nejlepších a nejvýhodnějších půjčkách v České republice.

Není na škodu zajímat se o to, kolik se platí na úrocích a dalších poplatcích, např. za správu úvěru, za uzavření smlouvy, za předčasné splacení atd.

Pokud daná společnost klientovu žádost zamítla, měla k tomu pádný důvod, a proto není dobré si půjčovat u jiné neseriózní společnosti za horších podmínek. Při žádosti je potřeba vždy uvádět pravdivé informace.

Před podpisem smlouvy je povinností žadatele se s ní podrobně seznámit. Smlouva je vždy uzavřena písemně.

K půjčce je potřeba přistupovat obezřetně a případné problémy řešit hned, např. problémy se splácením. Opomenutí platby může v budoucnosti způsobit potíže při získávání jiného úvěru. Za opožděné platby je účtován úrok z prodlení ze splatné nezaplacené částky.

Parametry rychlé půjčky 10 000 Kč ihned na účet

Půjčka 10 000 Kč ihned na účet je rychlá, efektivní a velice jednoduchá, stejně jako půjčka 1 000 Kč. Získat lze tedy od několika set korun až po 10 000 Kč na jedinou půjčku. Po jejím splacení lze opětovně znovu požádat a někdy se dokonce navyšuje úvěrový rámec.

Půjčka 10 000 Kč je skutečný pomocník. Jedna forma půjčky je krátkodobá na 7 až 30 dní s možností dalšího prodloužení.

Jiné formy této půjčky jsou zase na více měsíců. Záleží na tom, jakou půjčku člověk potřebuje, jak ji chce využívat a jakým způsobem plánuje se svými penězi hospodařit.

Jak půjčku 10 000 Kč ihned na účet získat

Získání půjčky je velice jednoduché. Díky tomu, že půjčka 10 000 Kč ihned na účet je ztělesněním rychlosti, je třeba jenom vyplnit online formulář. Hlavní informací je telefonní kontakt, aby zájemce mohl pracovník společnosti kontaktovat a vyřešit, kam a kdy peníze zaslat.

Lze získat až 10 000 Kč na základě jediného vyplněného formuláře.

Nejlepší půjčky do 10 000 Kč bez doložení příjmu

Půjčky do 10 000 Kč se vyznačují vysokým procentem schválení a okamžitým zpracováním žádosti.

V roce 2023 jako nejlepší společnosti poskytující půjčku do 10 000 Kč bez doložení příjmu byly zvoleny tyto:

  1. Super půjčka
  2. Bezva půjčka
  3. Zaplo půjčka

Všechny zmíněné půjčky mají podobné parametry. Každá z nich může být sjednána v relativně nízké výši a na krátkou dobu.

Super půjčka

Super půjčka je rychlá online mikropůjčka, která umožňuje půjčit si částku od 500 do 20 000 Kč. Je to bezpečná a transparentní půjčka s bleskovým zpracováním žádosti a následně převodem peněz na účet žadatele. To vše bez papírování, zbytečných průtahů a složitých procesů.

Tato půjčka má také flexibilní podmínky zaručující široké možnosti při sjednání. Mezi podmínky schválení patří:

  • věk žadatele 18 let
  • české občanství
  • pravidelný příjem
  • vlastní bankovní účet

Půjčku lze získat bez ručitele a bez ručení, je vhodná jak pro pracující, tak i pro maminky na MD.

Půjčené peníze lze využít libovolně na cokoliv. Splatnost půjčky je jednorázová a žadatel má na ni 1 až 30 dní.

Bezva půjčka

Bezva půjčka je rychlá nebankovní půjčka vyznačující se nabídkou vysoké úvěrové částky až 1 mil. Kč. V tomto směru by se mohla zařadit do kategorie dlouhodobých spotřebitelských úvěrů. Minimální částka, kterou lze půjčit, je 5 000 Kč.

Žadatel si může nastavit délku splácení úvěru od 6 do 84 měsíců (tj. 7 let). Za vyřízení půjčky se neplatí žádné poplatky. Vše probíhá online, jednoduše a rychle.

Podmínky pro schválení jsou jednoduché:

  • věk min. 18 let
  • české občanství
  • pravidelný příjem
  • doklad totožnosti

Půjčené peníze lze získat v hotovosti nebo převodem na účet. Ničím a nikým se neručí. Peníze může klient použít na cokoliv, klidně i na auto nebo na vybavení domácnosti. Zpravidla uspěje vysoké procento žadatelů.

Zaplo půjčka

Půjčka Zaplo neboli „férová půjčka“ je stabilním produktem na českém trhu krátkodobých půjček. První půjčka je nabízena ve výši až 16 000 Kč a je zcela zdarma. Peníze si lze vyzvednout v hotovosti i o víkendu v síti prodejen GECO. Žadatel může mít peníze i na bankovním účtu, a to již do 15 minut.

Společnost je zakládajícím členem Asociace poskytovatelů nebankovních půjček, což potvrzuje její bezpečnost. Všechny informace jsou předávány klientovi předem, takže se nemusí bát skrytých poplatků a nepřehledných smluv.

K poskytnutí půjčky stačí splňovat základní podmínky:

  • plnoletost
  • české občanství nebo trvalý pobyt v ČR
  • bankovní účet v jakékoliv tuzemské bance
  • dva doklady totožnosti – OP a ŘP/cestovní pas/rodný list

Příjmy se dokládají prostřednictvím bankovních výpisů, výplatnic nebo potvrzením od zaměstnavatele.

Vše je rychle vyřízeno přes internet a částka, kterou si klient může půjčit, se pohybuje mezi 1 000 až 30 000 Kč. Doba splatnosti připadá na 7 až 30 dní. Za poskytnutí půjčky se neplatí žádný poplatek a nepožaduje se ani zástava nebo ručitel.

Další výhodné půjčky 10 000 Kč

Půjčka do 10 000 Kč je jedna z nejoblíbenějších půjček. Zpravidla se získává ve formě mikropůjček. Jelikož se jedná o půjčku menšího rozsahu, poskytují ji hlavně nebankovní společnosti. V portfoliu bank ji mnohdy člověk také najde.

Půjčka CreditAir

Nebankovní půjčka CreditAir patří se svým portfoliem mezi výjimky. Ve srovnání s jinými krátkodobými půjčkami vyniká svou dlouhou dobou splatnosti až 75 dní. Napoprvé je půjčka do 6 000 Kč zcela zdarma a zájemce si může půjčit až 10 000 Kč. Maximální půjčka, která se nabízí, je 30 000 Kč.

CreditAir se stává velmi atraktivní i z dalších důvodů:

  • snadné vyřízení online
  • rychlá výplata peněz na bankovní účet (do 15 minut)
  • mírné požadavky na klienty
  • úrok od 0 % p. a.
  • bez ručení

Poskytovatelem půjčky je společnost Creamfinance Czech s.r.o., která je už nějakou dobu zavedená a prověřená. Tato společnost stojí i za úvěrovým produktem CreditOn.

Požadavky na schválení jsou následující:

  • věk nejméně 18 let
  • trvalé bydliště na území ČR
  • pravidelný zdroj příjmů
  • účet u banky
  • občanský průkaz

Šance na schválení žádosti je poměrně vysoká a málokterá nebankovní společnost poskytne půjčku až 10 000 Kč zcela zdarma bez poplatků a úroků.

Půjčka Express Cash

Poskytovatelem půjčky Express Cash je společnost EC Financial Services, a.s., respektující zákonné předpisy a zodpovědně prověřující žádosti klientů o půjčky. Jejich cílem rozhodně není schválit půjčku každému, kdo o ni požádá.

Pro společnost je důležité mít portfolio založené na transparentnosti, přehlednosti a nezáludnosti smluvní dokumentace. Ke klientům přistupuje férově a zároveň respektuje nenadálé a nepředvídatelné události v jejich životech.

Během vyřizování žádosti se zájemce setká s ochotným a vstřícným personálem, který zodpovídá veškeré dotazy ihned a bez průtahů. Všechny informace o půjčce jsou na oficiálním webu společnosti.

Podmínky schválení jsou nenáročné:

  • platný OP
  • pravidelné příjmy
  • věk 18 až 79 let.

Vyřizování probíhá online, peníze přiveze obchodní zástupce ke klientovi domů. Měsíční splátky se také platí do rukou zástupce EC Financial Services, a.s.

Další výhody půjčky Express Cash:

  • neúčelová půjčka
  • půjčit lze 5 až 70 000 Kč
  • bez zástavy a ručitele
  • peníze do 24 hodin

Jak již bylo řečeno, ne každý půjčku Express Cash získá. Probíhá prověřování bonity a pokud klient není shledán úvěruschopným, úvěr mu bohužel nebude schválen.

Půjčka CreditGo

Půjčka CreditGo je poskytována společností Emma’s credit, s.r.o. na základě licence udělené ČNB v roce 2019. Firma poskytuje půjčky od 500 do 20 000 Kč. Půjčku lze uhradit předčasně, zasílat částečné úhrady nebo si splatnost prodlužovat. Kromě toho nabízí systém slev a slevových akcí, kterými pravidelně zásobuje své klienty.

Emma’s credit, s.r.o. zaručuje svým zákazníkům bezpečnost svěřených osobních údajů, proklientský přístup a rychlou a precizní práci. Každá žádost je posuzována individuálně.

Prvním krokem k získání půjčky je registrace na webových stránkách půjčky CreditGo. Žadatel vyplní všechny potřebné údaje včetně výše a doby půjčky, seznámí se se smlouvou a přiloží dva doklady totožnosti.

Po registraci budoucí klient obdrží email s dalšími informacemi. Jednou z podmínek je zaslání výplatní pásky za poslední dva měsíce a výpis z bankovního účtu nebo daňové přiznání.

Prvně si žadatel může půjčit až 15 000 Kč. Úvěr se splácí přes ThePay nebo bankovním převodem na účet společnosti.

Sumo půjčka

Sumo půjčka patří mezi nejnovější finanční projekty na českém trhu, která se orientuje na široké spektrum lidí. Konkrétně se jedná o internetový agregátor půjček, který po vyplnění nezávazné žádosti o půjčku navrhne žadateli úvěr od vhodného poskytovatele.

Šance na získání potřebných peněz je vysoká hlavně díky spolupráci s velkým množství úvěrových společností. Sumo půjčka je zaměřená především na splácení vyšších částek po delší dobu splatnosti (3 až 84 měsíců).

Sjednání probíhá na internetu, formulář žádosti je stručný a jednoduchý na vyplnění. Sumo půjčka je bezúčelový úvěr a výplata peněz trvá v řádu několika minut až hodin (max. 24 hodin). Zájemce si může půjčit od 5 000 do 2,5 mil. Kč. Úrok začíná na 4 %.

Mezi základní požadavky pro schválení půjčky patří:

  • věk mezi 18 a 70 lety
  • občanství ČR
  • trvalé bydliště na území ČR
  • bankovní účet
  • přístup na internet
  • telefon

Jde o agregátor půjček, proto se nedokládá příjem, nekontrolují registry a neručí se zástavou ani ručitelem. Je tu i možnost půjčení peněz pro pochybné skupiny občanů, jako jsou osoby s exekucí, osoby se záznamem v rejstříku trestů, nezaměstnané osoby aj.

Ninja půjčka

Stejně jako u Sumo půjčky se jedná o agregátor půjček, v tomto případě mikropůjček nebo půjček do výplaty, protože maximální možná částka, kterou si lze půjčit, je 10 000 Kč.

Ninja půjčka nabízí úvěry z nebankovního i bankovního sektoru a spolupracuje s významnou řadou úvěrových společností, tudíž je velmi vysoká šance půjčku získat.

Půjčka 10 000 Kč bez doložení příjmu má krátkou dobu splatnosti. Je snadno dostupná, pohodlná a jednoduchá, vše se zařídí přes internetové stránky. Podmínky úvěru jsou velmi mírné, takže si může půjčit široká řada lidí včetně studentů a osob se záznamem v registru dlužníků.

Úvěr je neúčelový a žádné poplatky se předem neplatí.

Požadavky jsou:

  • věk mezi 18 až 70 lety
  • občanství ČR
  • trvalé bydliště v ČR
  • telefon a email
  • vlastní bankovní účet

Jelikož se jedná o krátkodobou půjčku, maximální doba splácení je stanovena na 45 dní. Půjčka je určena pouze českým občanům.

Minutová půjčka

Minutová půjčka od oblíbené banky Equa bank (nyní Raiffeisenbank) představuje rychlý a bezúčelový úvěr, kde zájemce může získat částku od 5 000 do 1 200 000 Kč v řádu několika minut (3 minuty) od schválení žádosti o půjčku.

Půjčená částka je pro libovolné použití se splatností 3 až 120 měsíců (10 let). Jedním z velkých lákadel je výše úroku pohybující se od 6,7 %.

Půjčka je bankovního typu. Nemusí se ručit zástavou, probíhá však kontrola záznamů v registru dlužníků a rejstříku trestů. Půjčka není vhodná pro nezaměstnané osoby a osoby s exekucí.

Požadavky jsou následující

  • plnoletost
  • platný doklad totožnosti
  • doklad o výši současných příjmů
  • žádné negativní záznamy v registrech dlužníků
  • vlastní bankovní účet u Equa bank

Každý klient má právo si nastavit výši splátky a kdykoliv ji měnit bez poplatků. Spolu s půjčkou je možnost si sjednat pojištění schopnosti splácet. K podpisu smlouvy dochází na pobočce banky.

Několik dalších půjček 10 000 Kč bez doložení příjmu

Nebankovních společností, které půjčují 10 000 Kč, je mnoho.

Další tipy:

  • CreditOn půjčka
  • Kredito24 půjčka
  • Everyday Plus
  • Credit Limit
  • Kouzelná půjčka
  • Aasa půjčka
  • Japonská půjčka
  • Půjčkomat

Půjčky bez doložení příjmu jsou dnes prakticky nedostupné, protože každý poskytovatel musí ověřit, že splácení neomezí klientův důstojný život. Je to dáno ze zákona.

Mohou však existovat případy, kdy klient své výdělky skutečně dokládat nemusí, a úvěr získá i OSVČ nebo důchodce. Každopádně půjčky do 10 000 Kč mají spoustu výhod a je na žadateli, jestli do toho půjde, nebo ne.

© 2024 Nakupka.cz | Nakódoval Leoš Lang