Vlastní bazén

Dílna, stavba a zahrada

Poslední dny nás všechny zasáhla vlna veder. Určitě se vám najednou zachtělo zaplavat si v chladné vodě, ale všechna koupaliště a bazény byly v tuto dobu ještě zavřené. Co s tím?

Než se spoléhat na veřejné bazény, pořiďte si svůj vlastní! Tou správnou volbou pro vás může být třeba bazén Bestway 414 x 216 x 100 cm s kartušovou filtrací. Značka Bestway je známá pro své kvalitní bazény a ani tento není výjimkou. Jedná se o nadzemní bazén určený pro povrchovou montáž. Je vyroben z trojvrstvého PVC a má pevné dno.

Bazén Bestway 414 x 216 x 100 cm s kartušovou filtrací je vhodný pro celou rodinu. Je především dostatečně velký. Má obdélníkový tvar, 1 metr na výšku, je dlouhý více než 4 metry a široký přes 2 metry. Budete v něm tak moci nejen odpočívat, ale dokonce si i zaplavat. Navíc je díky své výšce ideální pro děti, které v něm dosáhnou nohama na zem. Bazén je navíc pružné konstrukce, takže nehrozí nechtěná zranění.

Bazén Bestway 414 x 216 x 100 cm s kartušovou filtrací bude vaším nejoblíbenějším místem každý parný den. Stačí ho jen sestavit, napustit vodou a užívat si horké dny poleháváním v chladivé vodě.

© 2024 Nakupka.cz | Nakódoval Leoš Lang