Jak ještě ušetřit trochu místa v báglu? Pilulkovými ubrousky

Sport a outdoor

Už jsme vám představili výrobky jako papírové mýdlo nebo papírová pěna na holení, které svou skromností ušetří nejeden decimetr krychlový ve vašem zavazadle. Dnes tu však pro vás máme majstrštyk, který oproti původní velikosti tohoto produktu jasně vítězí a vašemu batohu ušetří mnoho místa. Slyšeli jste už o pilulkových ubrouskách?

Ať už vyrážíte jen tak na výlet nebo na delší cestu a vašim jediným domovem bude batoh a spacák, popřípadě stan, jistě řešíte, jak s sebou vzít co nejvíce potřebných věcí a ušetřit přitom co možná nejvíce místa. Pilulkové ubrousky jsou produktem, který nahrazuje klasické látkové ubrousky či ručníky, které ve složeném stavu mnohdy zaberou nemalou část ze zavazadla.

Představte si platíčko standardních léků a zároveň si vedle toho představte komínek osmi vyrovnaných látkových ubrousků. Nepoměr, že ano? A teď takové malé kouzlo – a velikosti jsou vyrovány! Je k tomu pouze zapotřebí přístroj pro extrémní lisování. Jednodušší pro vás ale bude pořídit si již finální produkt a tím jsou právě extrémně slisované látkové ubrousky ve vtipné formě plata léků. Stačí mít po ruce jen trochu vody a tyto “pilulky” se během chvilky roztáhnou do své původní velikosti.

Upozorňujeme případné vtipálky, nejde v žádném případě o hračku a přípaná záměna s lékem by mohla mít fatální důsledky. Pro vtípy uplatňované na jiných si vyberte třeba z naší nabídky šokujících gadgets. Pilulkové ubrousky jsou určené pro zálesáky a dobrodruhy, kteří určitě ocení funkčnost tohoto výrobku a nejendou jej využijí na svých cestách.

© 2024 Nakupka.cz | Nakódoval Leoš Lang