Žlutá kari pasta Cock Brand se používá jako základ mnoha asijských pokrmů. Žlutá kari pasta je svým složením bližší indické kuchyni.
Není příliš pikantní, je nasládlou směsí koření a bylinek s dominantní kurkumou. Žluté kari se připravuje většinou kombinací pasty s kokosovým mlékem, kuřecím masem, bramborami a cibulí.
Návod k přípravě (pro 2-3 osoby):
- Rozmíchejte 50 g kari pasty se 2 lžícemi rostlinného oleje (mírný ohřev, 1 min.).
- Přilijte 400 ml kokosového mléka a stále míchejte (mírný oheň, 1 min.).
- Vložte 250 g oblíbeného masa a míchejte, dokud není hotové.
- Přidejte 100 g brambor a 50 g cibule a vařte, dokud nejsou hotové.
- Dochuťte podle chuti. Podávejte s rýží vařenou v páře
Různé druhy zeleniny: Thajská kořenící pasta je ideální také k ochucení pokrmů, jako jsou nudle a rýže, nebo k marinování masa.
AUTENTICKÉ A ČISTÉ: Kari pasty COCK jsou bez zvýrazňovačů chuti, barviv a konzervačních látek.
OD MÍRNÉHO PO VELMI OSTRÉ: Naše směs kari past pokrývá všechny stupně ostrosti, od mírného po velmi ostré kari, připravit lze vše – vyzkoušejte, který stupeň ostrosti máte nejraději.
PŮVOD: Kari pasty z Thajska v praktickém porcovaném sekáčku, halal, veganské, bezlepkové
Složení: Kuchyňské koření, koření, koření, koření, koření, koření, koření, koření, koření, koření, koření: Sušené červené chilli (20 %), šalotka, česnek, citronová tráva, sůl, galangal, kurkuma, římský kmín, koriandrové semínko, koření (skořice, máta).